Våra ambassadörer

Cornman Ahlqvist

Med över 20 års erfarenhet i branschen har Inger och Christopher alltid haft stor passion för glamorösa håruppsättningar och styling!
Under åren har det både stylat svenska kändisar och jobbat på stora galor.

2015 grundades CornmanAhlqvist och då bestämde de sig för att sprida deras kärlek och kunskap för uppsättningar vidare genom att inspirera andra frisörer.

Urban Academics Sarah & Chanel

Sarah och Chanel har jobbat professionellt med texturerat hår i 15 år. Tillsammans har dom som mål att sprida kunskapen om texturerat hår till frisörer och elever i hela Skandinavien.Cassandra

Cassandra har 8 års erfarenhet i branschen och har sedan dag ett lagt majoriteten av sitt fokus på flätor, uppsättningar o styling, där kreativiteten får flöda där trivs hon som bäst! Annars drivs Cassandra av nya utmaningar och hon älskar att resa och besöka nya platser runt om i världen!

Mark Anthony

Låt oss presentera vår go-to PT, den eminenta Mark Anthony! Mark är expert på att förebygga de skador som kan uppstå i frisöryrket. Vikten av att stärka de delar som ofta slits i yrkeslivet är avgörande för att våra kroppar ska hålla.

Mark har lång erfarenhet inom hälsa, träning och mindfulness. Under sina 35 år i fitnessbranschen han har coachat både celebrities och idrottsmän på elitnivå. Under Marks träningspass bjuds det garanterat på många skratt. Mark har också en förmåga att få dig att gå utanför din ”comfort zone” och på det sättet utmana dig själv.

Sophie Bergwald

Vår svenska stolthet i evos utbildningsteam. Sophie kom i kontakt med evo när hon jobbade i Australien. hon lämnade Australien, men Australien lämnade inte henne. Sophie kommer ta fram det bästa ur dig och dela med sig av sina tips och trix. finalist i årets frisör 2019 som varvar jobb bakom stolen på salongen med stylistuppdrag och utbildning. 
Created with