Våra utbildare

Karin Saleh (Mammaledig)

Karin vår alldeles egna färgguru, med många års erfarenhet som färgtekniker. Så fort hon får chansen delar hon mer än gärna med sig av sina många färgrecept! Hon har lite extra passion för färgkorrigeringar, pasteller och blonda hår.

Diana Pour

Diana har en bakgrund som barberare & frisör och blev årets nykomling 2018. Hennes största passion i livet är att klippa hår, både med sax och maskin. När hon inte håller på med hår så älskar hon att måla, pyssla och gör allt däremellan där hon får utlopp för sin kreativitet.

Amanda Kupari

Glad och energisk norrlänning som numera bor i Stockholm. Amanda jobbar halvtid på salong och halvtid som färgtekniker, något som hon beskriver som ”det bästa av två världar”. Hon älskar att förenkla och inspirera frisörernas vardag.

Matilda Karlsson

Matilda är tekniker och balayageutbildare, hon ansvarar dessutom för Baldaccis sociala medier. När Matilda inte utbildar driver hon salong i Göteborg. Det bästa med att få utbilda är enligt henne själv att få ta del av varandras kunskap, lyfta och utveckla varandra.

Caroline Jäderblom

Frisör och utbildare med stor passion för hårets kemi och produkters innehåll. Utbildar i Malibu C och Olaplex och är även aktiv med support i våra forum. Caroline har lång erfarenhet av frisöryrket och tycker om att dela med sig av sin kunskap.

Malin Gustafsson (Mammaledig)

Frisör med 10-års erfarenhet som älskar att få vara kreativ och ta ut svängarna lite extra när det gäller färg. Malin varvar salongsjobb i Stockholm med att utbilda i främst #mydentity och evo.

Joel Birkemose

Joel är utbildad frisör i grunden och titulerar sig i dagsläget som barberarmästare på en barbershop i Göteborg. Han har alltid ett stort leende på läpparna och älskar att lära sig och utvecklas - ännu mer om han får ta med sig andra på den resan!


Nathalie Skogh

Nathalie är tekniker och driver salongen Moment i Karlstad. Hon brinner lite extra för att jobba med naturliga färger för att skapa hållbara resultat, men tackar inte nej till kreativa utmaningar. Tycker även det är roligt att utbilda och träffa andra frisörer som brinner för yrket.

Karolina Bergström

Karolina har under sina 16 år i frisörbranschen varit verksam inom både utbildning, visningar och fotograferingar samt jobbat på och drivit salonger i Stockholm och utomlands. Hon jobbar 60% hos oss och ser fram emot att dela med sig av sina erfarenheter.

Våra ambassadörer

Cornman Ahlqvist

Med över 20 års erfarenhet i branschen har Inger och Christopher alltid haft stor passion för glamorösa håruppsättningar och styling!
Under åren har det både stylat svenska kändisar och jobbat på stora galor.

2015 grundades CornmanAhlqvist och då bestämde de sig för att sprida deras kärlek och kunskap för uppsättningar vidare genom att inspirera andra frisörer.

Mark Anthony

Låt oss presentera vår go-to PT, den eminenta Mark Anthony! Mark är expert på att förebygga de skador som kan uppstå i frisöryrket. Vikten av att stärka de delar som ofta slits i yrkeslivet är avgörande för att våra kroppar ska hålla.

Mark har lång erfarenhet inom hälsa, träning och mindfulness. Under sina 35 år i fitnessbranschen han har coachat både celebrities och idrottsmän på elitnivå. Under Marks träningspass bjuds det garanterat på många skratt. Mark har också en förmåga att få dig att gå utanför din ”comfort zone” och på det sättet utmana dig själv.

Sophie Bergwald

Vår svenska stolthet i evos utbildningsteam. Sophie kom i kontakt med evo när hon jobbade i Australien. hon lämnade Australien, men Australien lämnade inte henne.

Sophie kommer ta fram det bästa ur dig och dela med sig av sina tips och trix. finalist i årets frisör 2019 som varvar jobb bakom stolen på salongen med stylistuppdrag och utbildning. 

Urban Academics Sarah & Chanel

Sarah och Chanel har jobbat professionellt med texturerat hår i 15 år. Tillsammans har dom som mål att sprida kunskapen om texturerat hår till frisörer och elever i hela Skandinavien.

Cassandra

Cassandra har 8 års erfarenhet i branschen och har sedan dag ett lagt majoriteten av sitt fokus på flätor, uppsättningar o styling, där kreativiteten får flöda där trivs hon som bäst! Annars drivs Cassandra av nya utmaningar och hon älskar att resa och besöka nya platser runt om i världen!
Created with