Våra utbildare

Karin Saleh

Karin vår alldeles egna färgguru, med många års erfarenhet som färgtekniker. Så fort hon får chansen delar hon mer än gärna med sig av sina många färgrecept! Hon har lite extra passion för färgkorrigeringar, pasteller och blonda hår.

Diana Pour

Diana har en bakgrund som barberare & frisör och blev årets nykomling 2018. Hennes största passion i livet är att klippa hår, både med sax och maskin. När hon inte håller på med hår så älskar hon att måla, pyssla och gör allt däremellan där hon får utlopp för sin kreativitet.

Amanda Kupari

Glad och energisk norrlänning som numera bor i Stockholm. Amanda jobbar halvtid på salong och halvtid som färgtekniker, något som hon beskriver som ”det bästa av två världar”. Hon älskar att förenkla och inspirera frisörernas vardag.

Matilda Karlsson

Matilda är tekniker och balayageutbildare, hon ansvarar dessutom för Baldaccis sociala medier. När Matilda inte utbildar driver hon salong i Göteborg. Det bästa med att få utbilda är enligt henne själv att få ta del av varandras kunskap, lyfta och utveckla varandra.

Caroline Jäderblom

Frisör och utbildare med stor passion för hårets kemi och produkters innehåll. Utbildar i Malibu C och Olaplex och är även aktiv med support i våra forum. Caroline har lång erfarenhet av frisöryrket och tycker om att dela med sig av sin kunskap.

Malin Gustafsson

Frisör med 10-års erfarenhet som älskar att få vara kreativ och ta ut svängarna lite extra när det gäller färg. Malin varvar salongsjobb i Stockholm med att utbilda i främst #mydentity och evo.

Josefine Lindholm

Josefine är vårt nya tillskott i teamet, med rötterna i nottbottens Boden men numera bosatt i Skellefteå. Hon arbetar 60% som tekniker på Baldacci och resterande på salong. Det finns ingen tid på dygnet som Josefine inte tänker färg och det är just färg som får hennes hjärta att klappa lite extra. Inte nog med det så medverkar hon i Årets Frisör 2020 med Avante Garde.

Veronica Lundin

Veronica arbetar som utbildningsansvarig på Baldacci. Hon jobbar med att utbilda och inspirera andra. Hon älskar att snacka färg och företagsutveckling. När Veronica inte utbildar, driver hon salong i Stenungsund.

2010 drabbades hon av en förslitningsskada av arbetet på salongen. Det var då hon förstod vikten av att ta hand om sig själv för att klara av frisöryrket, och tillsammans med Mark Anthony grundade hon Wellness Experience.

Created with